Plata & Livrare

PLATA

In prezent acceptam urmatoarele metode de plata (veti avea optiunea de a selecta metoda dvs. de plata atunci cand efectuati o comanda):

  • Plata la livrare

Cum cumpar?

Alegeti produsele dorite folosind functia de  navigare prin categoriile de produse sau folosind functia de “cautare”. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi, apasati pe butonul “ADAUGA IN COS”. Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului “Finalizare comanda” si urmati pasii ceruti.

Am nevoie de cont pentru a comanda ?

Nu aveti nevoie de un cont pentru a plasa o comanda, dar avand un cont va permite sa va salvati informatiile personale si sa examinati comenzile anterioare. Va rugam sa retineti ca nu pastram nicio informatie de plata în contul dvs.

Se percep taxe suplimentare?

Nu se percep taxe suplimentare. Singura taxa este aceea de livrare.


LIVRARE

Toate comenzile vor fi expediate prin curier rapid iar tariful va fi calculat la finalizarea comenzii:

  • Livrare CURIER RAPID – 20 Lei

Cand se va livra comanda mea?

Pentru a face o comanda, selectati articolele dorite si adaugati-le in cos. Dupa finalizarea comenzii un operator v-a confirma comanda si ulterior aceasta va fi expediata in 24-48 ore.

Cum pot urmari comanda mea?

Odata ce comanda a fost expediata, veti primi o notificare prin e-mail cu informatiile de urmarire. Retineti ca informatiile de urmarire pot dura pana la 24 de ore pentru a fi actualizate după ce comanda dvs. a fost expediata.

Va trebui sa platesc taxe suplimentare?

In cazul in care vor exista km suplimentari plata transportului va fi mult mai mare.